top of page
cboost3.png
green.jpg
PRIVACY
DISCLAIMER

WHEN TECHNOLOGY NEEDS BRAINS

cboost1-wit.png
cboost1-wit.png
cboost4.png
cboost4.png

Jouw gegevens

cboost3-yellow.png
cboost3.png
cboost3-yellow.png

CBOOST hecht er groot belang aan alle werkzaamheden uit te voeren conform de AVG. Persoonlijke gegevens worden met zorg behandeld en beveiligd.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

CBOOST kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van CBOOST, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan CBOOST verstrekt. CBOOST kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

Waarom C-BOOST gegevens nodig heeft


CBOOST verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan CBOOST uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit

juridische dienstverlening.

 

 

Hoe lang C-BOOST gegevens bewaart


CBOOST bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

CBOOST verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Privacyverklaring

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van   worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag
op de website. CBOOST gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics


CBOOST maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van CBOOST bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan CBOOST te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. CBOOST heeft hier geen invloed op. CBOOST heeft Google geen toestemming gegeven om via CBOOST verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@cboost.nl. CBOOST zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen
CBOOST neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van CBOOST maakt gebruik van
een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door CBOOST verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met CBOOST op via info@cboost.nl.

 

www.cboost.nl is een website van CBOOST. CBOOST is als volgt te bereiken:

Postadres: C-BOOST Baronielaan 4, 4818 RA Breda The Netherlands 
Vestigingsadres: C-BOOST Baronielaan 4, 4818 RA Breda The Netherlands
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 75781824
Telefoon: -
E-mailadres: info@cboost.nl

bottom of page