top of page
cboost1-wit.png
interview.jpg
VACATURES

WHEN TECHNOLOGY NEEDS BRAINS

cboost4.png
cboost3.png
cboost3-yellow.png
cboost1-wit.png
cboost4.png
cboost4.png
cboost3.png
cboost3.png

Cboost Software Developer

Locatie

Breda

Software Developer
Vind jij werken met robots cobots en automatisering geweldig en heb jij jezelf altijd al naar een hoger niveau willen tillen? Dan is dit de job voor jou!

Wat ga je doen?

Voor diverse klanten zoeken wij software developers die het verschil maken. Met jouw expertise en werkervaring help je de klant specifieke robot- en cobotvraagstukken op te lossen. Het kan gaan om geautomatiseerde lijnen op maat naar de specifieke wensen van de klanten. Denk aan warenhuizen, fabrieken, productiebedrijven. Kortom overal waar je een proces kan automatiseren. De robots en cobots doen dit niet uit zichzelf, die moeten geprogrammeerd worden en dat is waar jij in het beeld komt.

Jij gaat door middel van Software deze robots aansturen zodat ze precies doen wat jij wilt dat ze doen. Wat hierbij belangrijk is, is dat jij het overzicht kan bewaren en alles zo efficiënt mogelijk kan gebeuren. Omdat er verschillende opdrachten bezig zijn wordt er dan ook een groot beroep gedaan op jouw creativiteit en vermogen op problemen op te lossen. Ben jij klaar voor deze uitdaging?


Wat wordt jou geboden?
• Je krijgt een zeer competitief bruto jaarsalaris 
• Je krijgt vrijheid in je werk, ontwerp en programma's
• Je gaat naar de klanten toe om hun wensen in kaart te brengen
• Je krijgt de mogelijkheid om een deel van je werk vanuit huis te doen
• Een snel proces, in twee gesprekken ligt er een aanbod op tafel

Wat wordt er van jou verwacht?
• Je hebt ervaring met het aansturen van Robots en Cobots
• Je spreekt Nederlands & Engels
• Je bent bereid om te werken in het binnen en buitenland


Waar ga je werken?
Je gaat werken voor een bedrijf dat turn key oplossingen biedt met betrekking tot robotica en automatisering. Wanneer een warenhuis, fabriek of bedrijf een geautomatiseerd proces wil, zorgt dit bedrijf ervoor dat het er komt.

Dit is echt een bedrijf voor techneuten. Technische kennis is van groot belang en je zal merken dat deze omgeving jou stimuleert om meer te leren en een betere technicus te worden! Klinkt dit als een plek waar jij jezelf in kan vinden? Lees dan snel verder!


Meer Informatie of direct solliciteren?
Om direct te solliciteren stuur je een email met je motivatie en cv naar vacature@cboost.nl


Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact opnemen via (0)76 - 2050289 ovacature@cboost.nl


 

cboost3-yellow.png
cboost3.png
cboost8.png
cboost3-yellow.png

When technology needs brains

Het succes van technologische innovaties is de menselijke factor.

Wij leveren (young) professionals die het verschil maken! The Human Capital behind Innovations! Ben jij die slimme, creatieve professional met de brains?   

Meld je nu aan
cboost2-zwart.png
cboost3-yellow.png
cboost3.png
bottom of page