woman-s-face-38289-landscape.jpg

AI Marktonderzoek West-Brabant

green.jpg

Kunstmatige Intelligentie (AI Artificial Intelligence) gaat van grote invloed zijn op onze samenleving en economie. Bedrijven moeten hier op anticiperen, zowel voor hun toekomstige concurrentiepositie als ook op de kansen die het biedt. In de regio West-Brabant zoeken we naar manieren om bedrijven hierbij te ondersteunen. Avans Hogeschool, Breda University of Applied Sciences, REWIN West-Brabant en de gemeente Breda hebben het initiatief genomen voor het ontwikkelen van een Roadmap AI West-Brabant. 

De basis voor deze roadmap is het marktonderzoek AI West-Brabant dat afgelopen jaar door ingenieursbureau cboost is uitgevoerd. Met trots is op 22 september het eerste exemplaar gepresenteerd aan Boaz Adank Wethouder economie, werk en inkomen, internationaal, regio en bedrijfsvoering bij de Gemeente Breda.

Volgende stap is het bij elkaar brengen van een "Coalition of the Willing" waarmee we samen aan die AI-Roadmap gaan werken. Heb jij zin om mee te doen met ons? Wil jij een digitale versie van het rapport ontvangen? Klik hieronder op het rapport, laat je gegevens achter en download een exemplaar.

Wil je ook actief meedenken over de roadmap AI in West-Brabant? Sluit je dan aan bij de "Coalition of the willing".

cboost4.png
angle.png
thumbnail_voorkant.png
cboost3-yellow.png
cboost3.png
cboost3-yellow.png
cboost2-zwart.png
cboost4_edited.png