top of page
Zoeken
  • danieltelgen2

Rapport marktonderzoek AI West-Brabant


Kunstmatige Intelligentie (AI Artificial Intelligence) gaat van grote invloed zijn op onze samenleving en economie. Bedrijven moeten hier op anticiperen, zowel voor hun toekomstige concurrentiepositie als ook wat betreft de kansen die het biedt. In de regio West-Brabant zoeken we naar manieren om bedrijven hierbij te ondersteunen. Vandaar dat Avans Hogeschool, Breda University of Applied Sciences, REWIN West-Brabant en de gemeente Breda het initiatief hebben genomen voor het ontwikkelen van een Roadmap AI West-Brabant. De basis voor deze roadmap is het marktonderzoek AI West-Brabant wat afgelopen jaar door ingenieursbureau cboost is uitgevoerd. Met trots hebben we gisteren het eerste exemplaar gepresenteerd aan Boaz Adank Wethouder economie, werk en inkomen, internationaal, regio en bedrijfsvoering bij de Gemeente Breda.


Volgende stap is het bij elkaar brengen van een "Coalition of the Willing" waarmee we samen aan die AI-Roadmap gaan werken. Heb jij zin om mee te doen met ons? Wil jij een digitale versie van het rapport ontvangen? Sluit je aan en stuur me een berichtje.


#ai#bredarobotics#ai-roadmap-west-brabant

Heino Kempers Daniël Telgen Cees Budding John den Ridder Frank Peters Helen Jong Ivan Yovchev Freek van Bedaf Sascha Van Kuppeveld Ander de Keijzer Peter Thielen Toine Roks Heijmans Sander Jurgen Bastiaansen Jan Willem Kruize Robert Wezel, van Loren Roosendaal Johan de Krom Max Zillinger Molenaar Sjoerd van Oosten Jan Koudijzer Jacco Saaman Gerard Blom Floor Swinkels Jacob Derks Iwan de Waard

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page