top of page
cboost1-wit.png
interview.jpg
VACATURES

WHEN TECHNOLOGY NEEDS BRAINS

cboost4.png
cboost3.png
cboost3-yellow.png
cboost1-wit.png
cboost4.png
cboost4.png
cboost3.png
cboost3.png

Business Developer

Locatie

Regio Breda, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam

Imagine a world in which we are more productive while living
in a healthy and sustainable manner…

Cboost zit in een unieke situatie: wij krijgen onwijs goede ingenieurs binnen, van alle kanten komen ze op ons af. Maar deze mensen willen wij ook goed inzetten. Daarom willen we nog harder groeien! Help jij ons bouwen door met ons op zoek te gaan naar opdrachten en kansen? 
 

Dit is een baan waarin je jouw ondernemerschap en resultaatgerichtheid kan loslaten op een enorm groeiende markt. Wil je werken op het snijvlak van commercie, business en technologie, waarbij je helpt om de wereld te ondersteunen met slimme technologie? Lees dan snel verder!Wat ga je doen?


Cboost is een jong, ambitieus ingenieursbureau en een social enterprise. Wij zetten R&D teams in om robotica oplossingen te creëren, doen eigen R&D, en helpen bedrijven om Robotica en AI toe te passen. Winst maken is net zo belangrijk als ons andere grote doel: duurzaamheidsproblematiek helpen oplossen met Robotica en AI. Inmiddels hebben we de benodigde kennis en kunde in huis om bedrijven te helpen innoveren. Nu is het tijd om echt impact op schaal te maken! Hoe? Door in deze fase nog harder te groeien. Eerst in Nederland, daarna over de grenzen.

Daarom zoeken wij een Business Developer, een commerciële kartrekker. Jouw focus ligt op het creëren van een gevarieerd klantenportfolio. Dit doe je door nieuwe opdrachten binnen te halen en door bestaande relaties te beheren, dat zullen jouw primaire taken zijn.

 
 

Cboost: ingenieursbureau gespecialiseerd in AI en Robotica.


Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Cboost bestaat uit een zeer gemotiveerd en hecht team met verschillende achtergronden, forse groeitargets en de wens om echte, duurzame impact te creëren. Wat ons verbindt is de wil om een gezonde en duurzame wereld te realiseren door slim gebruik te maken van AI en Robotica. Hoe? Denk aan robots die zwaar of gevaarlijk werk doen. Of het mogelijk maken van nieuwe processen, zoals gerobotiseerde biodiverse landbouw, brandstof besparende logistiek en geautomatiseerd customized produceren met IOT. Of AI algoritmes waardoor we de zorg persoonlijker en gezonder maken. Stuk voor stuk processen en sectoren waar we ons mee bezig houden, en waar we echt een positieve verandering in willen bespoedigen.

Tja, dat zijn best complexe zaken. Daarom investeren we veel in de ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom heeft - naast scholing en training - iedereen bij Cboost een gecertificeerde personal coach die het beste in iemand naar boven haalt. Zo worden we een sterspeler op het gebied van innovatie, AI en Robotica.

 

 

Wie ben jij?


Als Cbooster binnen ons kernteam speel je een belangrijke rol in de toekomst van Cboost. Jij bent degene die met realisme, zakelijk inzicht en inspiratie ons op de kaart zet. Sales – van acquisitie tot retentie – liggen je dan ook goed. Je beschikt over enige werkervaring in een commerciële functie, idealiter binnen een technische sector. En niet onbelangrijk: het lijkt je gaaf om in een jonge organisatie aan de gang te gaan waarin al veel geregeld is, maar nog lang niet alles vaststaat. Je bent daardoor zowel strategisch als hands-on bezig. Je kunt zelfstandig werken met een ondernemende instelling, waarbij je resultaat boekt vanuit mensgerichtheid en een passie voor innovatie en duurzaamheid. Sales en accountmanagement zijn daarbij je primaire taken.
 

  • We verwachten van jou geen perfectie, maar wel reflectie, veerkracht en resultaten

  • Je bent communicatief sterk en hebt commercieel lef

  • Afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in een technische, bedrijfskundige richting, of een commerciële richting aangevuld met technische ervaring

  • Werkervaring met commerciële taken of als (technisch) accountmanager binnen zakelijke dienstverlening

  • Je bent een opgewekte & proactieve bouwer

  • Affiniteit met het oplossen van duurzaamheidsproblematiek (in allerlei facetten) is een pre

  • Je vindt het leuk om te werken in een informele start-up omgeving met een hecht team van professionals, met veel vrijheid en gezelligheid (zelfs in corona-tijd)

  • Goede beheersing van ten minste de Nederlandse en Engelse taal.

De procedure?


Aangezien je als business developer grote invloed hebt op ons bedrijf willen we elkaar ook echt even goed leren kennen. Dit kunnen we snel doen, ook wij zijn ondernemend en houden de vaart er graag in. Onderdeel van het proces zijn over het algemeen een drietal gesprekken, met mogelijk nog een assessment en presentatie van jouw kant als onderdeel van de procedure.


Kansen


Als snel groeiende startup in een explosieve markt zal je bij (nog meer) succes meegroeien met de organisatie. Je krijgt volop ontwikkelingsmogelijkheden, ruimte voor eigen initiatieven en projecten, en meer. Zijn wij mede door jou succesvol, dan zullen we zeker zorgen dat jij dat ook bent!


 

Join the team


Wil jij samen met ons meegroeien en een betere wereld creëren? Dan ontvangen we graag jouw cv via hr@cboost.nl. Heb je serieuze vragen over de procedure of de mogelijkheden? Bel dan even met Dyan Koning: 06 36 111 055.

cboost3-yellow.png
cboost3.png
cboost8.png
cboost3-yellow.png

When technology needs brains

Het succes van technologische innovaties is de menselijke factor.

Wij leveren (young) professionals die het verschil maken! The Human Capital behind Innovations! Ben jij die slimme, creatieve professional met de brains?   

cboost3-yellow.png
cboost2-zwart.png
cboost3-yellow.png
cboost3.png
bottom of page