cboost1-wit.png
VACATURES

WHEN TECHNOLOGY NEEDS BRAINS

cboost4.png
cboost3.png
cboost3-yellow.png
cboost1-wit.png
cboost4.png
cboost4.png
cboost3.png
cboost3.png

Business Manager AI & Robotica B2B

Locatie

Regio Breda, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam

Imagine a world in which we are more productive while living
in a healthy and sustainable manner…

Zoek jij een baan waarin je jouw ondernemerschap en resultaatgerichtheid kan loslaten op het bouwen van een innovatieve organisatie? Wil je werken op het snijvlak van commercie, business en technologie, waarbij je ook nog eens positieve impact op de wereld hebt? Lees dan snel verder!

Wat
Cboost is een jong, ambitieus ingenieursbureau en een social enterprise. Winst maken is net zo belangrijk als ons andere grote doel: duurzaamheidsproblematiek oplossen met Robotica en AI. Inmiddels hebben we de benodigde kennis en kunde in huis om bedrijven te helpen innoveren. Nu is het tijd om echt impact op schaal te maken! Hoe? Door in deze fase nog harder te groeien. Eerst in Nederland, daarna over de grenzen.

 

Daarom zoeken wij een Business Manager, een commerciële kartrekker met een actief netwerk. Bij aanvang is je primaire taak het creëren van een gevarieerd klantenportfolio. Dit doe je door nieuwe opdrachten binnen te halen en door bestaande relaties te beheren. Samen met onze engineers werk je aan high-tech oplossingen voor onze klanten. Daarom help je ook met het werven van medewerkers. Zo bouw je gelijk een team op. En dat komt goed uit, want jij gaat dit team op termijn ook leiding geven wanneer wij verder opschalen. Je ondersteunt jouw Cboosters bij het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden en zorgt dat ze aan uitdagende projecten werken. Daarnaast draag je bij aan team building activiteiten: bbq’s, borrels, game nights, sportactiviteiten en – zodra het kan - leuke teamtrips. Uiteindelijk zul je jouw eigen business cel leiden en uitbouwen. Kortom, een zeer gevarieerde en belangrijke rol met veel vrijheid voor invulling.

Waar

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Cboost bestaat uit een zeer gemotiveerd en hecht team met verschillende achtergronden, forse groeitargets en de wens om echte, duurzame impact te creëren. Wat ons verbindt is de wil om een gezonde en duurzame wereld te realiseren door slim gebruik te maken van AI en Robotica. Hoe? Denk aan robots die zwaar of gevaarlijk werk doen. Of het mogelijk maken van nieuwe processen, zoals gerobotiseerde biodiverse landbouw, brandstof besparende logistiek en geautomatiseerd customized produceren met IOT. Maar ook AI algoritmes waardoor we de zorg persoonlijker en gezonder maken. Stuk voor stuk processen en sectoren waar we ons mee bezig houden, en waar we echt een positieve verandering in willen bespoedigen.

 

Tja, dat zijn best complexe zaken. Daarom investeren we veel in de ontwikkeling van onze Cboosters. Bijvoorbeeld: Naast scholing en training ontvangt iedereen bij Cboost een gecertificeerde personal coach die het beste in iemand naar boven haalt. Zo worden we een sterspeler op het gebied van innovatie, AI en Robotica.

Wie

Als collega binnen ons kernteam (en commerciële topspeler) bekleed je een belangrijke rol in de toekomst van Cboost. Jij bent degene die met realisme, zakelijk inzicht en inspiratie ons op de kaart zet. Sales – van acquisitie tot retentie - heeft dan ook geen geheimen meer voor jou. Je beschikt over 5 jaar werkervaring in een commerciële functie, idealiter binnen een technische omgeving. En niet onbelangrijk: het lijkt je gaaf om in een jonge organisatie aan de gang te gaan waarin al veel geregeld is, maar nog lang niet alles vaststaat. Je ben daardoor zowel strategisch als hands-on bezig. Je kunt zelfstandig werken met een ondernemende instelling, waarbij je resultaat boekt vanuit mensgerichtheid en een passie voor innovatie en duurzaamheid. Sales, accountmanagement en aansturing van jouw Cboosters zijn daarbij je primaire taken. We verwachten van jou onder andere:

 

  • Geen perfectie, wel reflectie, veerkracht en resultaten

  • Jouw eigen brede business netwerk dat je voor Cboost in wil zetten

  • Ervaring als (technisch) accountmanager binnen zakelijke dienstverlening

  • Een opstelling als ondernemende, positieve & proactieve bouwer

  • Ervaring of grote affiniteit met high-tech (liefst robotica en / of AI)

  • Affiniteit met het oplossen van duurzaamheidsproblematiek is een pre

  • Plezier in het werken en helpen in een informele start-up omgeving

 

Hoe

Aangezien je als Business Manager grote invloed hebt op ons bedrijf willen we elkaar ook echt even goed leren kennen. Dit kunnen we snel doen, we houden de vaart er graag in. Onderdeel van het proces zijn een drietal gesprekken. Een assessment en presentatie van jouw kant kunnen onderdeel zijn van de procedure. Wil jij samen met ons meegroeien en een betere wereld creëren? Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie via hr@cboost.nl. Voor vragen neem je even contact met ons op:

cboost3-yellow.png
cboost3.png
cboost8.png
cboost3-yellow.png

When technology needs brains

Het succes van technologische innovaties is de menselijke factor.

Wij leveren (young) professionals die het verschil maken! The Human Capital behind Innovations! Ben jij die slimme, creatieve professional met de brains?   

cboost3-yellow.png
cboost2-zwart.png
cboost3-yellow.png
cboost3.png